Smördegsflarn med laxmousse och sikrom

Läckra munsbitar till buffébordet! 40040565s_f

Ingredienser

Smördegsflarn

  • 1 rulle smördeg
  • 1 uppvispat ägg

Laxmousse

  • 200 g kallrökt lax
  • 200 g cream cheese gräslök
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk hackad dill 

Garnering

  • Sikrom
  • Groddar

Gör så här:

Smördegsflarn: Rulla ut smördegen och stansa ut rundlar, lägg på bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen på 200 grader ca 10 min eller tills de fått fin färg. Låt svalna.

Laxmousse: Mixa alla ingredienser i en matberedare till en jämn smet.

När flarnen har kallnat, spritsa moussen ovanpå och garnera med sikrom och groddar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s