Skagenröra med rökt röding och avokado

Skagenröra är så otroligt gott! Gör den dagen innan så har du den perfekta förrätten till finmiddagen!

20190821_223203

Ingredienser 4 port

Skagenröra

  • 1 dl crème fraiche
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 kg räkor med skal (ca 400 g utan)
  • 1 tsk löjrom
  • 1/2 msk finhackad dill
  • Salt, vitpeppar

Tillbehör

  • 150 g kallrökt fisk (röding på bilden)
  • Löjrom
  • 1 påse ruccolasallad
  • 2 Avokado
  • Citron

Gör så här:

Hacka räkorna grovt och blanda alla ingredienser till skagenröran i en skål. Servera med valfria tillbehör eller bara i en halv avokado!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s