Salty caramel med pecannötter till en gräddigt len vaniljglass

Varning för denna kolasås! Högst beroendeframkallande! Sött, salt och härliga pecannötter…såååååååå ljuvligt gott!1

1

Ingredienser 

  • 3 dl mörkt muscovadosocker
  • 100 g smör
  • 1 dl grädde
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1 1/2 tsk flingsalt
  • 100 g pecannötter

Gör så här:

Blanda socker, smör och vaniljsocker i en stor tjockbottnad kastrull, koka upp och låt koka ca 2 min. Häll på grädde och rör om ordentligt, låt koka upp. Tillsätt salt och pecannötter, servera till en riktig god vaniljglass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s