Mustig köttfärssås

Köttfärssås och spaghetti, en toppenrätt som passar alla i familjen! Avsmakad och godkänd av dottern Evelina, 7 år

1

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 burk finkrossade tomater (400 g)
  • 1 morot
  • 1/2 liten zuccini
  • 1 1/2 msk koncentrerad kalvfond
  • 2 msk kinesisk soya
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk tomatpuré
  • Färsk hackad basilika
  • Salt och peppar

Tillbehör

  • Pasta
  • Färsk basilika
  • Parmesan

Gör så här:

Stek och finfördela färsen. Tillsätt krossade tomater, hackad lök, fint riven morot och zuccini, hackad basilika, pressad vitlök, koncentrerad fond, tomatpuré och soya. Låt koka ihop ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

Servera med favoritpastan, färsk basilika och hyvlad parmesan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s