Ärtpesto-créme

Denna röra passar utmärkt med både tjälknöl och lax!ärtpesto

Ingredienser

  • 2 dl gröna ärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 2 msk solrosolja
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 2 tsk citronsaft
  • 1/2 tsk salt
  • Vitpeppar och svartpeppar

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa 5-10 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s